Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2007 13:39

Черновецький: "Спиртне біля школи? Я з цим борюся, я цим живу!"

Мер Києва Леонід Черновецкий 31 серпня під час відвідин київської школи N329 заявив, що боротиметься з пивними кіосками за допомогою народних дружин, які мер має намір фінансувати особисто.

Міський голова в чергове осідлав свого улюбленого коника – боротьбу з гральними автоматами і кіосками, що торгують спиртними напоями, розташованими в безпосередній близькості від шкіл.

"Спиртне біля школи? Я з цим борюся, я цим живу, - заявив Черновецкий. - Ми щодня знімаємо гральні автомати і щодня ліквідовуємо торгові точки, які реалізують спиртне. Київ – одне з небагатьох міст України, де ця боротьба відбувається. При мені не буде спиртних кіосків, і я свого доб`юся, хто б не хотів мого референдуму, перереферендуму".

Скориставшись тим, що в розмові знову виникло питання референдуму про недовіру Черновецкому, мер сказав: "Добро на такий референдум не дам. Референдуми по моїй відставці проводити можна скільки завгодно, але іншого мера вибрати неможливо. Все це казки бабусі Аріни", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький: "Спиртне біля школи? Я з цим борюся, я цим живу!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути