Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2024 09:10

Будете у шоколаді - чотири знаки, яким цього дня вдаватиметься все

Будете у шоколаді - чотири знаки, яким цього дня вдаватиметься все
Розпочніть день з ранкової зарядки, завершуйте вечірньою прогулянкою. Фото: pixabay.com

11 червня - гарний час для знайомств. Зустріти другу половинку допоможуть друзі.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня швидко наставатиме втома і вичерпуватимуться ресурси, - говорить астрологиня. - Тому краще зосередитися на невеликих поточних завданнях. Легко йтимуть перемовини. Але остаточні домовленості краще укладати в кінці місяця. Таланитиме закоханим і мрійникам. Не відмовляйте собі у задоволенні організувати романтичну вечірку. Творчі люди відчують приплив натхнення. Корисним буде помірне фізичне навантаження. Розпочніть день з ранкової зарядки, завершуйте вечірньою прогулянкою. Не переїдайте. Залишайтеся тверезими. Пийте більше чистої води. Овнам, Дівам, Терезам і Козорогам цього дня вдаватиметься все. Будете почуватися, ніби у шоколаді. Справи підуть угору. Почнете заробляти більше. Не збавляйте темпу. Дійте наполегливо, і результат вас приємно здивує".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Запропонують нову посаду і високу зарплатню. Добре обдумайте пропозицію, яку отримаєте. Порадьтеся з рідними, перш ніж приймете остаточне рішення. Стригти чи фарбувати волосся не слід.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Готові гори звернути, аби досягти бажаного. На вас покладуть відповідальність за справи команди. Станете хорошим керівником, якщо не проігноруєте інтуїцію.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не заздріть чужому успіху. Порадійте за дітей і коханих, станьте їхньою опорою. Незабаром і вам почне щастити на кожному кроці. Не намагайтеся когось переконати. Нехай про вас говорять вчинки, а не чутки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Малі заробітки дратуватимуть. Це не привід економити. Знайдіть спосіб заробляти більше. На вас чекає підвищення. Не бійтеся брати на себе більше обов'язків, бо справитеся з усім.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви хочете жити красиво, не докладаючи до цього ніяких зусиль. Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу від світанку. Ваш дім наповниться радістю та любов'ю. Триває час перемог.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Багато рішень прийматимете на емоціях. Задумуйтеся над наслідками. Не час купувати авто, відкривати депозит у банку. Зачекайте. Гроші скоро знадобляться для більш важливої справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настав ваш зоряний час - кому цей тиждень підкине грошенят та свіжих ідей

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Помітите світло в кінці тунелю. У вашому житті з'являться цікаві люди і яскраві ідеї. Це добрий час, аби змінити інтер'єр у домі та освіжити гардероб.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не шукайте приводу, аби зникнути з дому. Вашої уваги потребують діти та кохані. Нічний сон не даватиме повноцінного відпочинку. Утримайтеся від читання допізна. Виручіть тих, хто цього потребує. Кожна пожертва повернеться до вас сторицею.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Доля подарує другий шанс. Прийміть запрошення на цікаву роботу. Фінансові претензії висуватимуть колишні партнери. Доведеться сплачувати аліменти та судитися за нерухомість.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Гарно заробите на продажі речей, які у вашому домі лежали без діла. Важко буде відстояти свою думку в колективі чи сім'ї. Ваших порад не чутимуть, прохання ігноруватимуть.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Буде вдосталь сил і можливостей для реалізації задумів. Не бійтеся конкуренції. Завдяки цьому досягнете більшого. Закохаєте в себе того, ким давно захоплюєтеся. Час готуватися до побачення.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У ваше життя прийде справжнє кохання. Вам захочеться чогось нового. Це час подарунків. Отримаєте те, чого давно хотіли. Довіряйте інтуїції. Скрутний період позаду. Вам повернуть борги та запропонують вигідні умови співпраці.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Будете у шоколаді - чотири знаки, яким цього дня вдаватиметься все». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути