Під час приготування омлету додають молоко чи навіть воду, щоб його текстура була повітряною та пористою.
Однак далеко не всі погоджуються з цим. Деякі кулінари вважають, що вода чи молоко не здатні покращити якість омлету. Навпаки, саме їх "звинувачують" у тому, що омлет не піднявся, пише pixelinform.
Вважається, що надійнішим варіантом може стати звичайна горілка.
За рахунок того, що горілка є міцним напоєм, її часто використовують у кулінарії. Багато хто знає, що напій застосовують при приготуванні хрусткого хмизу, наваристої юшки і навіть для поліпшення якості фаршу.
Але про застосування горілки для поліпшення омлету знають не всі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири продукти стануть шкідливими, якщо їх розігріти повторно
Як виявилось, секрет досить простий. Міцний алкоголь випаровується дуже швидко, проте в цей момент він встигає "розбити" яєчну масу, роблячи її пористою та повітряною. Смаку горілки, звісно, ви не відчуєте.
На стандартний омлет з трьох курячих яєць достатньо брати лише одну ложку міцного алкоголю.
Всі рецепти яєчні дуже схожі між собою. У складі - яйця та різні овочі.
Урізноманітнити цю страву можна сиром і подати у вигляді піци. Це просто, швидко та щось нове у ваших сніданках. Відрізаєте шматочок, а за ним тягнеться павутиння розплавленого сиру. Потім відкушуєте та відчуваєте соковитість овочів та зелені.
Коментарі