вівторок, 11 липня 2017 11:54

Вчені створили лікувальне пиво

Вчені створили лікувальне пиво
Пиво лікує кишечник і підвищує імунітет Фото: frendi.ru

Вчені з Сінгапуру створили пиво, яке зміцнює кишечник і підвищує імунну систему. На створення рецепта з живими пробіотиками пішло 9 місяців.

Про це повідомляє видання Еxpress.

Нове спеціальне пиво тепер включає пробіотичний штам Lactobacillus paracasei L26, який узятий з кишечника людини. Ці бактерії нейтралізують токсини і віруси та підвищують імунітет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 продукти, які найбільше руйнують зуби

"Хороші бактерії часто присутні в продуктах харчування, які були ферментовані. Зараз на ринку немає пива, що містить пробіотики. Розвиток достатньої кількості живих пробіотиків в пиві - складний крок, оскільки пиво містить хмелеві кислоти, які запобігають росту і виживання пробіотиків. Тепер любителі пива зможуть насолоджуватися улюбленим напоєм і бути здоровими", - розповіла автор рецепта Чан Мей Чжі.

Американські дослідники з Медичної школи Льюїса Каца Університету Темпл з'ясували, що оливкова олія першого холодного віджиму є найкориснішим продуктом для мозку. Вона підвищує здатність до навчання, покращує пам'ять і захищає від розвитку хвороби Альцгеймера.

Зараз ви читаєте новину «Вчені створили лікувальне пиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути