Ексклюзиви
понеділок, 16 березня 2020 08:37

750 українських туристів не випускають з Єгипту

750 українських туристів не випускають з Єгипту
Опрацьовують різні варіанти евакуації наших громадян після завершення карантину Фото: Korrespondent.net

У готелі "Reef Oasis Beach Resort" 5* у Єгипті перебувають 750 українців через підозру на коронавірус. Їх затримали на карантин.

Першими захворіли 2 туристи з Італії, пише УНН.

"Посольство України в Єгипті повідомило, що в готелі "Reef Oasis Beach Resort" (м. Шарм-еш-Шейх) перебувають 750 українських громадян, які разом з іншими туристами поміщені на 14-денний карантин", – розповів директор Департаменту консульської служби МЗС Сергій Погорельцев.

Опрацьовують різні варіанти евакуації наших громадян після завершення карантину. У МЗС розповіли, що мобілізують усі ресурси, щоб допомогти українцям у Єгипті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ліки, які не можна приймати при коронавірусі

"16 березня, консул вилітає в Шарм-ель-Шейх і буде перебувати там на місці для постійного надання допомоги українцям. Посол України в Єгипті отримав від міністра закордонних справ Дмитра Кулеби доручення мобілізувати всі ресурси на підтримку зв'язку з туристами. У Києві, в центральному апараті МЗС України створюється спеціальна група оперативного реагування, щоб надавати всю необхідну допомогу посольству України в Єгипті", - сказали в пресслужбі.

Станом на 23:00 15 березня в іноземних медзакладах від коронавірусної інфекції лікуються шестеро українців. П'ятеро наших співвітчизників уже одужали, йдеться на Facebook-сторінці Міністерства закордонних справ України.

Зараз ви читаєте новину «750 українських туристів не випускають з Єгипту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути