"Моя мазь допомагає на всіх стадіях псоріазу"

— Случайно побачив у газеті статтю про мазь від псоріазу. Повірив тому лікареві й замовив засіб. Мащу ним лущення по тілі два місяці, — розповідає Василь Гладкий, 60 років, із селища Талалаївка Ніжинського району Чернігівської області.

Псоріазні бляшки чоловік мав на руках і ногах багато років. Перепробував різні мазі та гелі, але не допомогли. Так само, як і курс із 10 крапельниць.

— За три дні кірки на руках почали відпадати. А це вже бачу — і на ногах відлущуються. Під ними рожева шкіра наросла. Не можу нарадітися. От що значить натуральний засіб, а не хімія. Тепер всім цю мазь рекомендуватиму.

Псоріаз — неінфекційне захворювання. Проявляється у будь-якому віці. Частіше — у чоловіків. Особливо від стресу. Головним симптомом є поява на шкірі рожевих плям, вкритих сріблястими лусочками. Найчастіше на ліктях, колінах, голові та попереку.

— Моя мазь допомагає на всіх стадіях псоріазу. У додаток варто взяти й сухі трави. Їх і дієту підбираю індивідуально, враховуючи супутні хвороби. У комплексі це все пришвидшить одужання, — каже Сергій Валентинович Щербина, 50 років, терапевт із Києва.

Радить мастити плями на шкірі натуральною маззю, щоб не було шкідливого впливу на організм. Її треба наносити тричі на день. Вона знімає біль, усуває запалення. Полегшення настає на третій-п'ятий день. Користуватися слід до зникнення симптомів.

Замовити засіб можна за тел.: 0(67) 757 98 20, 0(50) 574 97 81.

Доставка "Новою поштою", Укрпоштою або самовивіз із кабінету лікаря за адресою: Київ, просп. Григоренка, 39б, 3‑й пов., каб. 125.

Сайт: phytodoctor.com.ua

Ліцензія на медичну практику видана МОЗ України серія АЕ №283488 від 12.12.2011

Зараз ви читаєте новину «"Моя мазь допомагає на всіх стадіях псоріазу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути