Ексклюзиви
середа, 02 квітня 2008 15:52

Письмовий стіл може "підрости"

У сім"ї 48-річного Ростислава Сокуренка зі Сміли Черкаської області  підростає син Сергій, 14 років.

— Останнім часом малий наш вимахав. І письмовий стіл став йому замалим. Сергій сідає, а ноги не поміщаються, — сміється Ростислав Петрович. — Ми роки чотири тому його купили.

Сокуренко почав думати, як зробити стіл вищим. Хотів підняти бокові стінки на болти. Порадився з батьком Петром Степановичем. Той відмовив, бо стіл на чотирьох болтах хитатиметься. Треба щось міцніше.

— Тоді я додумався змайструвати підставки. У мене в гаражі лежало кілька дощечок. Залишилися від кухні, що недавно замовляли. Правда, колір трохи темніший від стола, але то не біда, — веде далі чоловік.

Він нарізав вісім дощечок завдовжки 60 см. Чотири — завширшки 10 см і чотири — 14 см. Дві нижчі дощечки з"єднав по краях шурупами і прикріпив їх між  двома вищими.

— Вийшла підставка, схожа на жолоб. Таку саму зробив і для іншої боковини стола. У ті "калоші" посадив письмового стола, — жартує Сокуренко. Каже, стіл "підріс" на 10 см. Синові він упору. І стоїть твердо.

Зараз ви читаєте новину «Письмовий стіл може "підрости"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути