вівторок, 25 вересня 2007 14:36

Матрац із кокосовою набивкою вважається найжорсткішим

57-річна киянка Лідія Воровець важить 112 кг і має проблеми зі спиною. Вона купила ортопедичний матрац із кокосовою набивкою.

— Обійшла кілька салонів, — розповідає Лідія. — Консультант порадив матрац "Тропік" за 2676 гривень. Він пружний — там пресований войлок і кокос. Мене запевнили, що такий служитиме 15 років.

Наталія Карарі, 25 років, консультант відділу м"яких меблів столичного салону "Меркс трейд", що на вул. Солом"янській, 1, каже, що матрац "Тропік" вважається найжорсткішим і підходить людям з вагою понад 120 кг. З одного боку в матраці овеча вовна, з іншого — льон: для зимового та літнього сезону. З обох боків зроблено вентиляційні отвори: матрац "дихає" і всередині не накопичується волога. Щотижня у магазині купують два-три "Тропіка".

— У матрац напихають листя кокосу, пропитаного спеціальною гумою — латексом, — розповідає Наталія Карарі, — тому набивка не деформується й не псується. Ми на замовлення можемо виготовити матрац нестандартного розміру. Його треба буде зачекати два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Матрац із кокосовою набивкою вважається найжорсткішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути