Ексклюзиви
понеділок, 15 лютого 2016 00:00

Ламінат ремонтують восковими олівцями

— Як чіпляли кондиціонер, то впала викрутка й надщербила ламінат. Потім ліжко розвертали на одній ножці. Теж лишилися сліди. Розбирати було шкода, то замастив жовтим пластиліном. Але він м'який і здирається від пилососу й машинок. Із часом ще й потемнів. Став, як жвачка прилипла, — говорить львів'янин 34-річний Григорій Копань. 12 місяців тому поклав ламінат у власній двокімнатці.

Для ремонту механічних пошкоджень ламінату використовують воскові олівці.

— У розмовах із клієнтами ламінат порівнюю з автомобілем, — каже 42-річний Андрій Завальний зі Львова. Він — директор компанії, що займається ламінованим покриттям. — В одних із салону через три роки залишається лахміття, а в інших за 10 років і 300 тисячах пробігу машина в такому стані, що приємно сідати. Коли вже щось сталося, допоможе тільки ремкомплект. У наборі сім воскових різнокольорових брусків. З їх допомогою можна зробити будь-який відтінок. Наносяться залізним стеком, що має електропідігрів. Ним набирають потрібну кількість матеріалу. Підплавлюють, вкладають у тріщину й затирають. Якщо треба, за другим разом наносять фактуру. Шліфують войлоком.

Зараз ви читаєте новину «Ламінат ремонтують восковими олівцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути