середа, 09 січня 2008 15:36

Виготовили 10 флаконів найдорожчих парфумів

У кінці минулого року до Книги рекордів Гіннеса потрапили найдорожчі у світі парфуми британської марки "Клайв Крістіан". На церемонії нагородження в Нью-Йорку продемонстрували ексклюзивний варіант — духи "Імперіал Маджесті" вартістю $200 тис. Флакон зроблено із кришталю "баккара" та інкрустовано білим діамантом. Таких пляшечок зробили лише десять. Найдорожчі парфуми виготовлені з індійського в"яленого сандала та ванілі з Таїті.

— Ми прагнули створити найкращий аромат у світі. Наші парфумери ігнорували вартість і купували потрібні інгредієнти, — каже Крістіан.

Більш доступні духи від "Клайва Крістіана" коштують $2350 за флакон об"ємом 30 мл. Аромат "Клайв Крістіан N1" щороку новий. Компанія виготовляє по тисячі флаконів жіночих і чоловічих ароматів.

Це улюблені парфуми британського співака Елтона Джона й американської актриси Кейті Холмс. Вона користувалася ними під час весілля з актором Томом Крузом.

Зараз ви читаєте новину «Виготовили 10 флаконів найдорожчих парфумів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути