вівторок, 23 вересня 2008 15:42

Білизну білоруської "Мілавіци" дають на чек

— На день народження колеги подарували чек на 300 гривень, щоб я на цю суму вибрала собі білоруську білизну "Мілавіца", — розповідає киянка Жанна Нагіна, 31 рік. Жінка працює вихователем у дитячому садку. Вибрала собі чудовий комплект мереживної білизни кольору слонової кістки.

У магазинах "Мілавіци" продають фірмову спідню білизну. Подарункові чеки можна купити у столичному торговельному центрі "Ашан" на Петрівці. У вітрині магазину білизни вивішені його зразки.

— Платите суму не менше 50 гривень, — пояснює продавець магазину. — Ми вписуємо в чек суму, ім"я та прізвище людини, якій його даруватимете. Покупцеві лишається прийти в магазин і вибрати на зазначену суму вподобаний товар.

Якщо сподобається дорожча річ, покупець має доплатити різницю. Спортивні труси "Мілавіца" коштують від 30 грн, мереживні — від 50. Бюсти можна вибрати за 80 грн, піжами та нічні сорочки — від 80.

Зараз ви читаєте новину «Білизну білоруської "Мілавіци" дають на чек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути