вівторок, 21 серпня 2007 18:25

40 грамів твердого шампуню вистачає на місяць

Автор: фото: Наталія ЛАСА
  Консультант-продавець столичного магазину ”Лаш” на вулиці Басейній Майя Щербань показує асортимент крамниці — тверді шампуні, гелі, ароматичні ”бомби”. На замовлення там формують та запаковують подарунки. Серед пропозицій є набори ”Ти зірка!”, ”Солодкоїжк
Консультант-продавець столичного магазину ”Лаш” на вулиці Басейній Майя Щербань показує асортимент крамниці — тверді шампуні, гелі, ароматичні ”бомби”. На замовлення там формують та запаковують подарунки. Серед пропозицій є набори ”Ти зірка!”, ”Солодкоїжк

— Думала, що півголови вилізе, а решта злипнеться, як у дитинстві від господарського мила. Але запах так сподобався, що я наважилася, — 23-річна киянка Валентина Мельничук розповідає, як спробувала твердий шампунь британської марки "Лаш". Такий товар продають у магазині на столичній вул. Басейній, 15.

Продукт справді схожий на шматок господарського мила. Твердий, коричневого кольору. Пахне пряно, навіть різкувато. Це шампунь "Реінкарнація", призначений для темного волосся. Для блондинок у магазині пропонують "Златовласку" — засіб схожий на шматок лимона.

Піниться твердий шампунь дуже легко. Після змивання волосся стає м"яким і блискучим. Не брудниться три дні, стільки ж тримається аромат.

— Усе завдяки натуральним складникам. У нашій продукції немає хімії, — пояснює консультант-продавець магазину "Лаш" 21-річна Майя Щербань. — Приміром, у "Реінкарнації" є апельсинове масло, розмарин, настоянка кропиви. Щоб зробити колір волосся насиченішим, добавлена червона хна. Уся косметика — ручної роботи.

В Україні британську продукцію поки що можна купити лише в Києві. Крамниця працює майже місяць. Пропустити її неможливо — аромат трав і масел чути здалеку. Крім твердих шампунів, там продають масажне мило, кондиціонери для волосся, ароматичні "бомби", піни, масла для ванни. Піни  теж тверді й нагадують тістечка. В одному з кутків у коробочках розфасоване вишневе желе. Беру до рук, нюхаю. Продавці усміхаються. Виявилося, що це — гель для душу.

— Виробники хотіли, аби товари з догляду за тілом мали "смачний" вигляд. Щоб їх хотілося скуштувати. Видно, їм це вдалося, бо ви не перша, хто думає, що це справжнє желе, — каже консультант Ольга Вірко, 22 роки.

Товар можна безкоштовно протестувати. Продавці розпитують про тип волосся, щоб порадити відповідну продукцію. До шампуню в невеличку прозору коробочку наливають пробник кондиціонера. Консультанти магазину радять зберігати все куплене в холодильнику та нагадують, що в товарах не використовують консервантів.

Майже всі засоби продають на вагу. 40 г шампуню "Реінкарнація" коштує 18 грн. Продавці запевняють, що його вистачить щонайменше на місяць.

Зараз ви читаєте новину «40 грамів твердого шампуню вистачає на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути