понеділок, 17 вересня 2012 05:00

Вино розбавляють міцною заваркою

— Люблю прянощі і вино, але глінтвейн для мене заміцний. П'ється легше, коли розбавляю, – розповідає 24-річна киянка  Ольга Дальченко.

Зливає по півсклянки червоного вина і міцну заварку чорного чаю в емальовану каструлю. Додає одне суцвіття гвоздики.

— Беру сухе вино. Із солодким напій вийде пекучий. Чай крупнолистовий, а не з пакетиків, бо від цього залежить смак.

Нагріває, але не кип'ятить. У склянку кладе скибку і видушує сік із половини лимона, додає неповну чайну ложку меду. Вливає гарячий напій по вінця.

— Якщо виходить кислувате, сиплю цукор. Такий напій добре зігріває та розслабляє. Алкоголю майже не відчувається.

Зараз ви читаєте новину «Вино розбавляють міцною заваркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути