понеділок, 17 вересня 2012 05:00

Вино розбавляють міцною заваркою

— Люблю прянощі і вино, але глінтвейн для мене заміцний. П'ється легше, коли розбавляю, – розповідає 24-річна киянка  Ольга Дальченко.

Зливає по півсклянки червоного вина і міцну заварку чорного чаю в емальовану каструлю. Додає одне суцвіття гвоздики.

— Беру сухе вино. Із солодким напій вийде пекучий. Чай крупнолистовий, а не з пакетиків, бо від цього залежить смак.

Нагріває, але не кип'ятить. У склянку кладе скибку і видушує сік із половини лимона, додає неповну чайну ложку меду. Вливає гарячий напій по вінця.

— Якщо виходить кислувате, сиплю цукор. Такий напій добре зігріває та розслабляє. Алкоголю майже не відчувається.

Зараз ви читаєте новину «Вино розбавляють міцною заваркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути