— Дієтичне сирне тістечко можна приготувати за півгодини. Рецепт прочитав в інтернеті, трохи підправив і готую, — розповідає Леонід Матвійчук, 32 роки, із Запоріжжя.
Розчиняє у половині склянки молока неповну пачку желатину. В окрему миску кладе сиркову масу.
— Найкраще підходить несолодка й без домішок. Я беру шість дитячих сирків по 150 грамів. Туди ллю 50 грамів рому, сиплю шість ложок цукрозамінника — стевії. Вимішую ложкою. Додаю розчинений желатин. Змішую та викладаю в тортівницю застигати.
Леонід робить желе. Для цього розчиняє у неповній склянці води три упаковки желатину. Додає кілька ложок соку чорної смородини або малини. Виливає на сир і ставить у холодильник. Прикрашає фруктами або ягодами.
Коментарі