— Хурма солодка на смак, добре поєднується з рибою, — каже киянка Олена Гришина, 31 рік. — Рибу можна брати будь-яку. Я пробувала з хеком, а на свята купую дорожчу тилапію.
Ріже 1,5 кг філе морської риби на невеликі шматки. Змішує по 30 мл соєвого соусу та оливкової олії. Приправляє 1 ч. л. тертого кореня імбиру. У цей маринад кладе рибу на 20 хв. Розігріває духовку. З однієї хурми знімає шкірку, нарізує її півкільцями. Викладає на деко рибу, зверху — хурму. Випікає 40 хв. при температурі 180 градусів.
— Поки печеться риба, беруся за підливу.
Для неї печену хурму, зубчик часнику та 1 ст. л. соєвого соусу перемішує блендером. Поливає цим соусом рибу.
×
Коментарі