Людмила Костюшкіна, 42 роки, з Глібівки під Києвом готує салат "Рибки в озері". Каже, що всі продукти бере на око. Страву наловчилася готувати за 5 хвилин.
На тарілку тре пару варених картоплин і перемазує майонезом. Потім відламує хвостики від кожної шпротини і складає їх окремо. Тушки рибок викладає на картоплю з майонезом. Зверху тре одне яйце і знову шар майонезу. Через часникодавку витискає кілька зубків часнику. Людмила каже, що часнику можна покласти й більше — хто як любить. Поверх тре плавлений сирок чи твердий сир, поливає майонезом. Наприкінці вставляє хвостики рибок в салат так, наче ті пірнають.
— Я до знайомих у Київ привезла такий салат, то їхні онуки за 5 хвилин усе з"їли, так сподобалося, — каже Людмила Костюшкіна.
Тепер до друзів вона завжди приїжджає з тарілкою салату.
Коментарі