четвер, 06 січня 2022 09:34

Рулет-мімозу ніч настоюють у холодильнику

Автор: ВІКТОРІЯ ІСАЄНКО
  Мімозу готують з консервованого тунця.  Салат загортають у харчову плівку, щоб краще  трималася форма рулету
Мімозу готують з консервованого тунця. Салат загортають у харчову плівку, щоб краще трималася форма рулету

— Мімозу скручую рулетом. Такою подачею нікого не здивую, але може комусь на свята знадобиться ідея, — каже 41‑річна Вікторія Ісаєнко зі Львова.

Відварюю троє яєць, по дві морквини й картоп­лини. На дрібній тертці окремо натираю білки й жовтки, 60–70 грамів твердого сиру, овочі.

Робочу поверхню застеляю харчовою плівкою. На неї рівномірно викладаю у формі прямокутника тертий жовток. Далі по черзі — сир, моркву, картоплю та білки, щоб не доходили до країв на 1 сантиметр. Кожен шар змащую майонезом. Наприкінці викладаю банку консервованого тунця, подрібненого виделкою. Формую рулет. Обгортаю ще одним шаром харчової плівки. Ставлю в холодильник щонайменше на 4 години, можна й на ніч.

Зараз ви читаєте новину «Рулет-мімозу ніч настоюють у холодильнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути