— Мімозу скручую рулетом. Такою подачею нікого не здивую, але може комусь на свята знадобиться ідея, — каже 41‑річна Вікторія Ісаєнко зі Львова.
Відварюю троє яєць, по дві морквини й картоплини. На дрібній тертці окремо натираю білки й жовтки, 60–70 грамів твердого сиру, овочі.
Робочу поверхню застеляю харчовою плівкою. На неї рівномірно викладаю у формі прямокутника тертий жовток. Далі по черзі — сир, моркву, картоплю та білки, щоб не доходили до країв на 1 сантиметр. Кожен шар змащую майонезом. Наприкінці викладаю банку консервованого тунця, подрібненого виделкою. Формую рулет. Обгортаю ще одним шаром харчової плівки. Ставлю в холодильник щонайменше на 4 години, можна й на ніч.














Коментарі