— Усього 13 гривень — і готові рибні котлети на вечерю, — у столичному супермаркеті "Велика кишеня" на площі Перемоги киянка Святослава Ягідка вибирає заморожені рибні напівфабрикати торгової марки "БоНа". Їх виготовляють у Херсоні. — Раніше у маркеті таких не бачила. Думаю, мають бути смачні, якщо не смажити десять хвилин, як зазначено на упаковці, а підтушити у підливі.
Підливу готує з моркви, цибулі й печеного червоного буряка.
— У засмажку кладу кілька ложок борошна і трохи підсмажую. Потім уливаю воду чи бульйон, додаю трохи томатного соусу. Як закипить, заливаю рибу і з півгодини тушкую.
Окрім рибного фаршу і котлет, продають заморожені рибні ковбаски. 600-грамова упаковка коштує 16 грн.
Коментарі