Ексклюзиви
четвер, 09 квітня 2009 17:13

Рибні котлети тушкують у підливі з буряком

— Усього 13 гривень — і готові рибні котлети на вечерю, — у столичному супермаркеті "Велика кишеня" на площі Перемоги киянка Святослава Ягідка вибирає заморожені рибні напівфабрикати торгової марки "БоНа". Їх виготовляють у Херсоні. — Раніше у маркеті таких не бачила. Думаю, мають бути смачні, якщо не смажити десять хвилин, як зазначено на упаковці, а підтушити у підливі.

Підливу готує з моркви, цибулі й печеного червоного буряка.

— У засмажку кладу кілька ложок борошна і трохи підсмажую. Потім уливаю воду чи бульйон, додаю трохи томатного соусу. Як закипить, заливаю рибу і з півгодини тушкую.

Окрім рибного фаршу і котлет, продають заморожені рибні ковбаски. 600-грамова упаковка коштує 16 грн.

Зараз ви читаєте новину «Рибні котлети тушкують у підливі з буряком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути