понеділок, 09 лютого 2009 16:10

Пиріжки з бринзи смажать із яблуками

36-річна Ірина Шавеко з Новгорода-Сіверського на Чернігівщині пече пиріжки з бринзи.

— На 300 грамів бринзи беру двоє сирих яєць, — розповідає Ірина. Жінка розминає сир і додає гашену оцтом соду. — Борошна — скільки візьме тісто. А сіль, цукор — за смаком.

Для начинки Шавеко бере свіжі яблука. Ріже їх маленькими кубиками і посипає цукром.

— Пиріжки смажу на сковороді в олії, — додає Ірина. — Швидко, незвично і смачно.

Зараз ви читаєте новину «Пиріжки з бринзи смажать із яблуками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути