четвер, 03 лютого 2022 06:25

Печені овочі заправляють оцтом

— Цей легкий салат чудово доповнить м'ясо чи рибу, — каже 33-річна Оксана Тютюнник зі Львова.

— 300 грамів очищеного ­гарбуза ріжу невеликими кубиками. Скроп­люю олією. Розкладаю в один шар на фользі. Запікаю в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Буряк середнього розміру мию і висушую паперовим­­ рушником. Загортаю у фольгу і теж ставлю в духовку на пів години. Готовність перевіряю дерев'яною паличкою. Охолоджений чищу і подрібнюю на невеликі кубики. Так само ріжу 100 грамів бринзи.

Змішую гарбуз, буряк, бринзу, кілька посічених листків петрушки та вичавлений зубець часнику. Для заправки з'єдную по столовій ложці бальзамічного оцту й соєвого соусу, дві — олії.

Зараз ви читаєте новину «Печені овочі заправляють оцтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути