Ексклюзиви
середа, 20 грудня 2006 16:00

"Львівська пивоварня" радить пити пиво гарячим

У холодну пору в кафе, пабах та ресторанах Львова подають гарячі напої з пива. Чеський грог, британський пунш, німецьке різдвяне пиво та український портер готують на основі підігрітого "Портеру" від "Львівської пивоварні". Виробники радять узимку вживати цей напій тільки гарячим.

— "Портер" — це зимове пиво. Темне, міцне й солодше від інших. Його смак нагадує вино, — розповідає 23-річна Світлана Веселовська з компанії "Хошва ПР", яка представляє "Львівську пивоварню" в Києві. — Це пиво треба підігріти, приправити лимоном і спеціями. Воно стане на смак, як глінтвейн.

Для приготування грогу в літр "Портеру" додають три столові ложки цукру, цедру лимона та підігрівають.

На пунш збивають один білок у піну. Доливають до нього 25 мл цукрового сиропу, на кінчику ножа додають мускатний горіх. Потім — два жовтки. Добре збиту суміш виливають у літр гарячого пива.

Щоб приготувати гарячий портер, літр пива нагрівають до 70°С, постійно помішують і додають 30 г меду, цедру лимона та  півложки кориці. Як тільки з"являється піна, знімають з вогню.

— Напої ліпше подавати у прикрашених цукром склянках. Змочіть край склянки пивом, а потім — у цукор. Вийде красиво та смачно, — каже Світлана.

Зараз ви читаєте новину «"Львівська пивоварня" радить пити пиво гарячим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути