— У мене постійно морока — що приготувати дітям, аби вони їли. Роблю овочеве суфле з курятиною. Виходить ніжне й незвичне, — каже Аліна Крупська із селища Глеваха Васильківського району Київської області.
Варить 1 кг курячого філе до готовності. Охолоджує і двічі пропускає через м'ясорубку. Варить до напівготовності морквину. Очищує й нарізає маленькими кубиками. Додає до фаршу два жовтки, 3 ст. л. вершків, моркву і 150 г зеленого горошку. Добре перемішує і додає два збиті в піну білки. Мастить форму для запікання розігрітим вершковим маслом. Викладає в неї суміш і ставить у розігріту до +200°C духовку на 30 хв. Виймає на стіл і розрізає, коли страва охолоне.
×
Коментарі