понеділок, 26 лютого 2018 05:25

Куряче суфле запікають півгодини

— У мене постійно морока — що приготувати дітям, аби вони їли. Роблю овочеве суфле з курятиною. Виходить ніжне й незвичне, — каже Аліна Крупська із селища Глеваха Васильківського району Київської області.

Варить 1 кг курячого філе до готовності. Охолоджує і двічі пропускає через м'ясорубку. Варить до напівготовності морквину. Очищує й нарізає маленькими кубиками. Додає до фаршу два жовтки, 3 ст. л. вершків, моркву і 150 г зеленого горошку. Добре перемішує і додає два збиті в піну білки. Мастить форму для запікання розігрітим вершковим маслом. Викладає в неї суміш і ставить у розігріту до +200°C духовку на 30 хв. Виймає на стіл і розрізає, коли страва охолоне.

Зараз ви читаєте новину «Куряче суфле запікають півгодини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути