Тришаровий коктейль "Зелений мексиканець" популярний у столичному ресторані "Дніпро". 35-річний бармен Андрій Макаров робить його понад 20 разів на день. На дно маленької чарки наливає 20 г лікеру із зеленого банана, потім по стільки ж лимонного фрешу й текіли.
— Треба наливати дуже акуратно, щоб напої різних кольорів не змішалися, — каже Андрій.
Він ставить у келих барменну ложку, бере пляшку з дозатором. Акуратно по черзі наливає всі складники. Рідина стікає в чарку по спіралі ложки.
— Удома замість барменної ложки можна використати ніж, — радить бармен. — Подають коктейль у маленькій чарці — шоті. П"ють "Зеленого мексиканця" залпом.
Зелений колір напою плавно змінюється на жовтий, а той — на білий.
Коштує коктейль 21 грн.
Коментарі
1