Ексклюзиви
Вівторок, 15 січня 2008 16:16

Гранатами підсолоджують шампанське

Пити вино з гранатами радить 52-річний смаглявий Вахтанг. Чоловік продає фрукти на Лук"янівському ринку. Бере по 4–6 грн за гранат.

— Наливаю сухе біле вино, — розповідає Вахтанг ламаною російською. — Вибираю найспіліший і найчервоніший гранат. Зернята опускаю в келих. Інколи роздавлюю їх, тоді вино стає солодким і рожевим.

Вахтангу подобається, що в роті солодкі зернята граната тріскаються і змішуються з кислим вином. Цим фруктом чоловік підсолоджує для жінок шампанське брют.

— Гранат — універсальний плід, — говорить продавець. — Із ним можна і м"ясо приготувати, і торти їсти, і горілку пити.

Зараз ви читаєте новину «Гранатами підсолоджують шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Погода