— Улітку намагаюся їсти побільше вітамінів, вигадую різні фруктові салатики, — ділиться киянка Світлана Іванько, 26 років. — Люблю фрукти з морозивом.
Світлана купує банан, ківі, лимон, апельсин чи мандарин. Очищені фрукти нарізає кубиками, а лимон без цедри — ще дрібніше. Змішує все і викладає у високий прозорий бокал. Зверху заливає підталим морозивом.
— Із найдешевшим вершковим морозивом дуже смачно, — каже Світлана. — Днями почала готувати такий салат з яблука, груші та дині. Можу персика чи нектарину додати. Люблю фруктові салати з кислинкою. Якщо яблуко не кисле, обов"язково додаю лимон.
Ласунам Іванько радить посипати фрукти цукровою пудрою. Салат треба їсти відразу, доки фрукти не пустили сік.
×
Коментарі