Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 20:09

Діжка бренді коштує 1245 гривень

Таврійські коньяки "Борисфен", "Каховський" і "Георгіївський п"ять зірок" зробили новий дизайн пляшок. На ковпачках "Борисфену" та "Каховського" нанесено гасло торгової марки "Таврія": "Репутація, витримана часом". Напис видно тільки в ультрафіолетовому світлі. Тож пляшку можна перевірити біля каси в супермаркетах, де є прилади для перевірки грошей.

Коньяк "Георгіївський п"ять зірок" тепер продають у бордовому тубусі із зображенням солдата російської армії XIX століття. У "Фуршеті" на проспекті Перемоги півлітра коштує 36 грн 60 коп.

Кілька видів коньяку "Таврія" продають і в київському винному бутику "Лавінія". Це єдина українська торгова марка, яку взяв цей магазин. Тільки там його називають не коньяком, а бренді. Але запевняють, що воно пройшло відбір у Франції.

Найдешевше бренді — "Таврія Класік" — коштує 85 грн 50 коп., найдорожчі — у півторалітрових діжках "Херсон" (1245 грн) та "Дніпро" (1020 грн). "Таврію Імперіал" у пляшці 0,7 у "Лавінії" продають за 960 грн, а півлітрову "Каховку Люкс" — за 111,60 грн. "Георгіївський три зірки" — 24,84 грн, "Каховський люкс" — 102 грн.

Зараз ви читаєте новину «Діжка бренді коштує 1245 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути