понеділок, 27 травня 2019 06:40

Чеський курячий суп присмачують корицею

— Наваристим виходить курячий суп із корицею. Підглянула його в Чехії, коли їздила на заробітки. Брати можна будь-які частини курки. Із зелені — кінзу або петрушку, — розповідає киянка Анастасія Тернова, 29 років. — Не треба боятися, що суп буде пахнути випічкою. Він просто стане ароматнішим та з незвичним присмаком.

Заливає водою чотири курячі стегна й додає очищену цибулину, лавровий лист, паличку кориці й п'ять горошин запашного перцю. Доводить до кипіння і варить 20 хв. Виймає стегна, а бульйон проціджує й знову переливає в каструлю. Чистить чотири картоплини й три морквини. Картоплю ріже кубиками, моркву — соломкою. Додає їх у бульйон і доводить до кипіння. Варить овочі до напівготовності. Повертає курку, солить і присмачує чорним меленим перцем. Доводить страву до готовності й знімає з вогню. Додає пучок посіченої петрушки та перемішує. Розливає у тарілки й подає.

Зараз ви читаєте новину «Чеський курячий суп присмачують корицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути