Співачка Анежеліка Рудницька, 35 років, святкуватиме день Св. Валентина у Києві. Планує піти з коханим у ресторан чи влаштувати романтичну вечерю.
— Найкращий збуджуючий салат — із моркви, селери й часнику, — розповідає вона. Анжеліка натирає на велику тертку (щоб овочі не пустили сік) дві морквини, трохи менше кореня селери і два зубки часнику.
— М"яса не їм з дитинства, — каже співачка, — але ж його люблять чоловіки. Я зваблюю чоловіків стравою за своїм рецептом.
Анжеліка Рудницька готує запечене м"ясо. У свинячому стегні прорізає ножем дірочки, начиняє їх часником, імбиром, горошинами чорного перцю. Зверху натирає м"ясо сіллю, паприкою, карі, хмелі-сунелі та азійськими травами. Загортає у фольгу, викладає на деко і ставить у духовку. Тушкує м"ясо близько години, час від часу перевіряючи готовність сірничком. М"ясо виходить ніжне, запашне і пряне.














Коментарі