четвер, 09 лютого 2006 19:20

Анжеліка Рудницька зваблює чоловіків стегном із часничком

Співачка Анежеліка Рудницька, 35 років, святкуватиме день Св. Валентина у Києві. Планує піти з коханим у ресторан чи влаштувати романтичну вечерю.

— Найкращий збуджуючий салат — із моркви, селери й часнику, — розповідає вона. Анжеліка натирає на велику тертку (щоб овочі не пустили сік) дві морквини, трохи менше кореня селери і два зубки часнику.

— М"яса не їм з дитинства, — каже співачка, — але ж його люблять чоловіки. Я зваблюю чоловіків стравою за своїм рецептом.

Анжеліка Рудницька готує запечене м"ясо. У свинячому стегні прорізає ножем дірочки, начиняє їх часником, імбиром, горошинами чорного перцю. Зверху натирає м"ясо сіллю, паприкою, карі, хмелі-сунелі та азійськими травами. Загортає у фольгу, викладає на деко і ставить у духовку. Тушкує м"ясо близько години, час від часу перевіряючи готовність сірничком. М"ясо виходить ніжне, запашне і пряне.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Рудницька зваблює чоловіків стегном із часничком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути