Понеділок, 23 березня 2020 06:36

Яблука запікають на сніданок

— Для мене печені яблука — смак дитинства, — каже 36-річна Надія Власюк з Івано-Франківська. — Готую їх із вівсянкою й горіхами. Гарний варіант для сніданку чи солодкого столу для дітей.

Два великі яблука розрізаю навпіл, виймаю серцевину. Кроплю лимонним соком. Подрібнюю по столовій ложці мигдалю й фундука. Додаю 2 столові ложки вівсяних пластівців, чайну ложку родзинок і дрібку кориці. Вкидаю 5 столових ложок меду і ретельно змішую.

Начиняю половинки яблук. Ставлю у духовку, розігріту до 180 градусів. Печу 20 хвилин. Прикрашаю половинкою волоського горіха, м'ятою і цукровою пудрою. Можна полити медом або розтопленим шоколадом. Найкраще смакують теплі.

Зараз ви читаєте новину «Яблука запікають на сніданок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі