— Торік влаштовували день народження доньки в піцерії. Нам подали салат із баклажанами "Неаполь". У кухаря випитати рецепт не змогла. Придумала сама подібний, — каже 29-річна Ірина Малишева з Києва. — Готую цей салат на всі свята. Для нього влітку заморожую баклажани, які потім запікаю.
Ірина запікає три баклажани, знімає шкірку й нарізує їх кубиками. Так само ріже два помідори й відціджує сік.
— Салат викладаю шарами. Спочатку — баклажани, часник, майонез. Потім — жменя порізаних грецьких горіхів, помідор, чотири терті варені яйця, майонез. Далі — 200 грамів натертого російського сиру і знову майонез. У піцерії виходить 9 гривень за 100 грамів, а вдома — три.
Салат ставить на 2–3 год. у холодильник.
×
Коментарі