Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 09:50

Відкрили цифровий дитячий університет

Відкрили цифровий дитячий університет
Goethe-Institut відкрив Німецький цифровий дитячий університет. Фото: digitaltrends.com

Goethe-Institut в межах українсько-німецького року відкрив Німецький цифровий дитячий університет.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Цифровий університет - це онлайн-платформа. На ній в ігровій формі діти зможуть вивчати природничі науки, техніку та німецьку мову. Ресурс розрахований для дітей віком від 8 до 12 років.

"У дітей виникає тисяча запитань про те, як влаштований світ. Німецький цифровий дитячий університет підхоплює цю цікавість і дає можливість познайомитися з різними сферами знань в ігровій формі і одночасно заглибитися у німецьку мову. Німецький цифровий дитячий університет використовує методику CLIL (Content and Language lntegrated Learning)", - каже керівник мовного відділу Goethe-Institut в Україні Сюзанне Бекер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До першого класу зараховуватимуть по-новому

Цифровий дитячий університет складається з трьох факультетів. На факультеті "Людина" вивчатимуть медицину, їжу, мистецтво, спорт та культуру інших країн. На факультеті "Техніка" - різні технічні прилади. На "Природі" досліджуватимуть рослинний і тваринний світ.

Навчальний процес відбувається у вигляді гри. За правильно виконані завдання діти отримуватимуть значки і здобуватимуть ступені студента, бакалавра, магістра, доктора і професора. Заняття проходитимуть у супроводі вигаданих професора Ейнштейна і його помічниці Софі Шлау.

В Умані відкрили унікальний агроліцей за фінським та естонським зразком. У навчальному закладі немає дзвінків, щоденників і шкільної форми. Діти вчаться у прозорих класах та можуть розмовляти на уроках.

Зараз ви читаєте новину «Відкрили цифровий дитячий університет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі