субота, 02 вересня 2017 17:40

Повідомили, скільки абітурієнтів з окупованих територій зарахували y вузи

Повідомили, скільки абітурієнтів з окупованих територій зарахували y вузи
До вузів зарахували більше 1 тис. абітурієнтів з непідконтрольних частин Донбасу та Криму. Фото: vesti.dp.ua

До вузів зарахували більше 1 тис. абітурієнтів з непідконтрольних частин Донецької та Луганської областей. Зарахували також 150 вступників з анексованого Криму.

Ці цифри поки що не остаточні. Випускники шкіл з непідконтрольних Україні територій мають право вступати y вузи до 30 вересня, пише glavcom.ua.

Ще місяць працюватимуть освітні центри "Донбас – Україна" та "Крим – Україна". Через них вступники мають право подавати документи до університетів, повідомляє директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Олег Шаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, хто найгірше склав ЗНО

Кількість зарахованих абітурієнтів з непідконтрольних українському уряду територій – це 1,5-2% від загальної кількості вступників в Україні цьогоріч.

18 серпня фінішувала вступна кампанія у ВНЗ на місця державного і регіонального замовлення. На контракт зараховуватимуть до 30 вересня. 60 925 вступників отримали рекомендації до зарахування на бюджетні місця в українських вузах.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, скільки абітурієнтів з окупованих територій зарахували y вузи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі