середа, 24 жовтня 2018 14:29

Міносвіти купить школярам 1500 планшетів

Міносвіти купить школярам 1500 планшетів
МОН закупить 1500 планшетів для експеременту із електронними підручниками. Фото із відкритих джерел.

Міністерство освіти та науки доручило Інституту модернізації змісту освіти закупити комп'ютерне та мультимедійне обладання для шкіл. Загалом у експеременті із застосування електронних підручників беруть участь 50 шкіл із різних регіонів України та в Києві.

"Державній науковій установі "Інститут модернізації змісту освіти" здійснити закупівлю комп'ютерного та мультимедійного обладнання для закладів освіти, що беруть участь в експерименті всеукраїнського рівня за темою "Електронний підручник для загальної середньої освіти (E-book for secondary education (EBSE)" - йдеться у наказі Міністерства освіти та науки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для дітей із проблемами слуху та зору створили онлайн-школу англійської мови

Для експеременту куплять 654 робочі місця для учнів 1 класів; 793 робочих місць для учнів 5 та 10 класів; 1447 планшетів; 50 проекторів із дошкою; 50 Wi-Fi-маршруторизаторів; 50 шаф для зарядки планшетів; 50 комп'ютерів для вчителів.

Міністерство освіти та науки розпочало експеримент із використання електронних підручників у школах, який триватиме до 2021-го. Експеримент проходитиме у 4 етапи з серпня 2018 до серпня 2021-го.

Раніше у школі села Великі Ком'яти Виноградівського району Закарпатської області під час уроків неповнолітній підкинули в чашку капучино таблетку віагри.

Зараз ви читаєте новину «Міносвіти купить школярам 1500 планшетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі