понеділок, 22 жовтня 2018 12:08

Підсипали віагру: в одній із українських шкіл виявили цькування

Підсипали віагру: в одній із українських шкіл виявили цькування
Винних у цьому інциденті не покарано, а вчителі порадили батькам постраждалої дівчинку провести виховну бесіду з нею. Фото:images.unian.net

В школі села Великі Ком'яти Виноградівського району Закарпатської області під час уроків неповнолітній підкинули в чашку капучино таблетку віагри.

Десятикласниця цієї школи із подружкою пішла до кафе й купила капучино, яке занесла в клас, - пише "Голос Карпат".

За той час, поки вона пішла по класний журнал до учительської та повернулася назад, їй вкинули в капучіно таблетку віагри. Не знаючи про наявність таблетки, вона випила напій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі жорстоко побили однолітка

"І тільки після того, як вона вжила вказану рідину, хтось із її подружок сказав,що їй підсипали таблетку, - йдеться у повідомленні.

Зі слів неповнолітньої учениці, вона звернулася до медичного працівника, яка надала першу медичну допомогу. Після цього вона повернулася до школи, однак у неї боліла голова та її нудило. Зазначається, що винних у цьому інциденті не покарано, а вчителі порадили батькам постраждалої дівчинку провести виховну бесіду з нею.

Булінг – це цькування дітей у школі, до якого вдаються однокласники та учні старших класів. Перш ніж говорити про те, як позбутися булінга, потрібно переконатися, що вашу дитину дійсно ображають.

Зараз ви читаєте новину «Підсипали віагру: в одній із українських шкіл виявили цькування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути