пʼятниця, 28 квітня 2017 11:45

У ДНР висміяли нову обіцянку Захарченка

У ДНР висміяли нову обіцянку Захарченка
Голова невизнаної ДНР Олександр Захарченко пообіцяв, що перший метал Єнакієвський металургійний дасть уже за два тижні. Праціввники заводу стверджують, що це технічно неможливо

Працівники Єнакієвського металургійного заводу висміяли заяви голови невизнаної ДНР Олександра Захарченка про швидкий запуск заводу.

Про це повідомляє "Луганський Радар".

"Він сам не знає, що говорить, не розбирається в металургійній галузі. Йому як доповіли, так і сказав. Завод зупинений, люди масово звільняються, не знають, чим годувати свої сім'ї. Які там виплавки, який чавун? Ну, для картинки можуть запустити, щось там на камеру показати. Але завод не працює, його розграбовують. Його доля невідома в принципі", - розповів один зі співробітників Єнакієвського металургійного заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни порахували, скільки заплатять за електрику для ЛНР

Днями Олександр Захарченко зробив заяву на камери, що першу виплавку чавуну зроблять за два тижні і ДНР має для цього усе необхідне.

У ніч на 25 квітня припинили поставки української електроенергії в окуповані райони Луганської області. ДНР санкції поки що обійшли. Експерти вважають, що зробили це не лише через економічні, а й політичні причини.

Зараз ви читаєте новину «У ДНР висміяли нову обіцянку Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути