субота, 23 лютого 2019 18:50

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
За День на Донбасі зафіксовано 3 обстрілів. Фото: Hvylya

На Донбасі впродовж дня бойовики тричі обстріляли українські позиції.

Терористи застосували озброєння заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник обстріляв українських захисників із протитанкового ракетного комплексу у районі населеного пункту Чермалик. У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил із мінометів калібрів 120 та 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Катеринівка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі вибухнув цивільний автобус, є жертви

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув.

Українська прокуратура підготувала повідомлення про підозру екс-ватажкові терористів "ДНР", громадянину Росії Ігорю Безлеру з позивним "Біс". Бойовика звинувачують у військових злочинах, передбачених статтями щодо жорстоких вбивств і епізодів тортур заручників.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути