неділя, 05 березня 2023 21:00

Головні новини дня: криваві бої на Донбасі та "бавовна" у Мелітополі

Головні новини дня: криваві бої на Донбасі та "бавовна" у Мелітополі
Окупанти продовжують штурмувати Бахмут. Фото: eastnews.ua

Gazeta.ua нагадує головні новини неділі, 5 березня.

Запеклі бої тривають на Луганщині. Там російські загарбники намагаються наступати на лінії Сватове-Кремінна. Але ці спроби, ймовірно, досягають своєї кульмінації. Російська пропаганда вже готується до новин про втрату РФ ініціативи. Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін візьме паузу на кілька років, щоб готуватися до ще більшої війни" – Сергій Гайдай

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде оборону, на окремих ділянках намагається створити умови для переходу у наступ. На Бахмутському напрямку противник продовжує вести наступ. Не припиняє штурмів Бахмута та навколишніх населених пунктів. Водночас на Авдіївському, Шахтарському, Куп'янському та Лиманському напрямках ворог здійснив безуспішні наступальні дії

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області пролунали вибухи. За інформацією жителів було чутно два вибухи одразу в декількох районах на півночі і заході міста. Про це повідомив мер міста Іван Федоров.

У швейцарському Енгадіні відбувся п'ятий етап Кубка світу з лижної акробатики. Українець Дмитро Котовський вже у першій спробі показав найкращий результат, за який отримав 120,36 бала та посів друге проміжне місце. А вже у великому фіналі він покращив результат – 137,76 бала і здобув перемогу. Для Котовського це друге золото поточного сезону на етапах Кубка світу.

Зараз ви читаєте новину «Головні новини дня: криваві бої на Донбасі та "бавовна" у Мелітополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути