четвер, 08 квітня 2021 00:45

Знімають серіал про еротичний журнал

Стрімінговий сервіс HBO Max випустить серіал Minx, дослівно "Пустунка" або "Розпусниця". Йтиметься про створення еротичного журналу.

Дія серіалу розгорнеться в Лос-Анджелесі 1970-х. Молода і амбітна феміністка хоче створити власний еротичний журнал для жінок. Для цього зв'язується з видавцем, який готовий допомогти за невеликий гонорар, за сюжетом.

Шоу буде складатися з десяти епізодів - описують, як "веселе, феміністське і абсолютно унікальне". Уже відзняли півторагодинний пілотний епізод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Драма про помсту ґвалтівнику здобула основні номінації "Оскару"

Головні ролі зіграють Офелія Ловібонд, Джейк Джонсон і Майкл Ангарано.

Автор: Deadline
  Офелія Ловібонд та Джейк Джонсон зіграють головні ролі у серіалі від HBO “Пустунка” або “Розпусниця”. Йтиметься про створення еротичного журналу для жінок.
Офелія Ловібонд та Джейк Джонсон зіграють головні ролі у серіалі від HBO “Пустунка” або “Розпусниця”. Йтиметься про створення еротичного журналу для жінок.
Американський режисер Спайк Лі працює над мюзиклом про створення Віагри. Надихнула стаття журналу Esquire "Всім вгору: Нерозказана історія хлопців, які запустили Віагру".

Йтиметься про фармацевтичну компанію Pfizer, яка випустила препарат для лікування еректильної дисфункції. Спочатку маленькі блакитні пігулки застосовували від серцевого болю у грудях, але вони отримали популярність по всьому світу через зовсім інші властивості.
Зараз ви читаєте новину «Знімають серіал про еротичний журнал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі