неділя, 22 листопада 2020 00:45

Знімуть мюзикл про створення Віагри

Знімуть мюзикл про створення Віагри
63-річний американський режисер Спайк Лі зніме мюзикл про створення Віагри. Фото: Instagram

Американський режисер Спайк Лі працює над мюзиклом про створення Віагри. Надихнула стаття журналу Esquire "Всім вгору: Нерозказана історія хлопців, які запустили Віагру".

Йтиметься про фармацевтичну компанію Pfizer, яка випустила препарат для лікування еректильної дисфункції. Спочатку маленькі блакитні пігулки застосовували від серцевого болю у грудях, але вони отримали популярність по всьому світу через зовсім інші властивості.

Написав сценарій разом з британським драматургом Кваме Квей-Армо. Став другим темношкірим, який зробив виставу у Вест-Енді в Лондоні. Над музикою працюватимуть Стю Стюарт і Гайді Роудволд, до цього створили бродвейський рок-мюзикл про афроамериканців Passing Strange.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єри тижня: Одержима сексом, голодування та червоні труси

Спайк Лі - режисер, сценарист, продюсер та актор. Зіграв у десяти своїх стрічках. Зняв "Роби як треба", "Малкольм Ікс", "Не впіймали - не злодій". Має дві премії "Оскар" - за видатні заслуги в кінематографі та за найкращий адаптований сценарій до кримінального байопіку "Чорний куклукскланівець". Розповідає про першого темношкірого детектива в штаті Колорадо у 1970-х.

Остання робота Спайка Лі - "П'ятеро однієї крові" про ветеранів війни у В'єтнамі. Вийшов на Netflix. Роль загиблого командира виконав зірка "Чорної Пантери" Чедвік Боузман.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть мюзикл про створення Віагри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі