понеділок, 23 листопада 2015 16:44

Вийшов новий роман Люко Дашвар про зраду і прокляття

Вийшов друком новий роман Люко Дашвар "Покров".

"Друзі! Щойно з друкарні - перші примірники нової книги Люко Дашвар "Покров" вже у нас! Вже на цьому тижні запитуйте у книгарнях ваших міст!" - повідомило харківське видавництво КСД у своєму Facebook.

 

"Події відбуваються у ХVII столітті. Один із багатих козацьких старшин зрадив свою дружину. Коханка мала від нього народити дитину. Дружина проклинає свого чоловіка до сьомого коліна. При смерті до нього приходить ворожка. Каже, якщо згадаєш усіх своїх родичів до сьомого коліна, всіх 128 предків, то будеш прощений і твої діти – теж. Він згадує 127 і помирає з іменем своєї коханої. Потім події переносяться у наш час" - розповіла журналу "Країна" головний редактор "Клубу сімейного дозвілля" Світлана Скляр.

"Першим накладом в 20 тисяч примірників стартує нова книга Золотого автора України, письменниці Люко Дашвар під назвою "ПоКров", - повідомляло видавництво раніше. - В основі сюжету нового твору Люко Дашвар доля семи колін нащадків багатого хорунжого Яреми Дороша, який згрішив, закохавшись у юну Перпетую, і помер, не дочекавшись народження плода цієї злочинної любові. Ображена дружина проклинає рід Дорошів, сподіваючись, що щастя та продовження в нащадках матиме лише гілка її сина, законного спадкоємця. Минули роки, грудень 2013-го року, країну сколихнули протестні настрої проти свавілля влади. Однак Мар'яна не звертає уваги на це — усі її думки лише про чоловіка, який насправді не вартий її сліз. Але зустріч із дивним хлопцем Ярком змінює все. "Ти моя жінка", — сказав він. І від того стало так солодко.

Він не може бути осторонь, коли країна повстала до боротьби. Вона не звикла думати про інших. Тепер її душа розривається між минулим і майбутнім, по живому рвуться пута, якими сама зв'язала своє серце. Архівні пошуки допоможуть Мар'яні не лише віднайти загублені у вирі війн і революцій імена, а й із дрібних уламків зібрати докупи власну родину. Їй доведеться кинути виклик долі і прийняти сімейний скарб, що їй заповіла прабабуся її прабабусі, а разом із ним і родинне прокляття…"

Це дев'ята за ліком книга Люко Дашвар. Презентувати книгу письменниця буде протягом листопада-грудня у найбільших містах країни. В Україні виходило понад 500 тисяч примірників її книжок.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов новий роман Люко Дашвар про зраду і прокляття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі