пʼятниця, 12 квітня 2013 16:23

В Україні виступить легендарна джазова співачка Мевіс Сван Пул

 

Вже більше 7 років існує "Міжнародний Джазовий Абонемент" - який починаючи з 2005 року проводить київські регулярні цикли джазових концертів за участю світових зірок. Незабаром концертні тури перестали обмежуватися лише столицею, і перейшли у формат всеукраїнських.

За цей час було реалізовано більше 50 різних проектів, підготовлених музичним продюсером і засновником Міжнародного джазового абонемента (МДА) басистом Аркадієм Овруцьким (ARK OVRUTSKI). Всеукраїнські концертні тури мають великий успіх у всіх містах, в яких проходять: Київ, Львів, Дніпропетровськ, Харків, Сімферополь, Ялта, Севастополь, Одеса.

Цьогоріч Международный Джазовый Абонемент представляет Украинско-российский гастрольный тур MAVIS "SWAN" POOLE & ARK OVRUTSKI QUARTET. У програмі травневих концертів - класичний джазовий мейнстрім, соул, хіп хоп і авторські твори артистів.

Названа легендарним тромбоністом Куртісом Фуллером "Маленькою Еллою", вокалістка MAVIS "SWAN" POOLE увірвалася на музичній сцену з неперевершеним пишністю, зламала бар'єри жанрів своїм багатим і паруючим голосом. Її часто порівнюють з Ерікою Баду, Еллою Фіцджеральд, Джил Скотт і Еббі Лінкольн.

Як зрілий музикант "Сван" (що в перекладі означає лебідь) прекрасно працює в багатьох жанрах. Вона отримала премію "Indy's 2007 Jazz Vocalist to watch", як вокалістка Bill Lee Big Band. Записуючись в цей же час з хіп-хоп гуру Buckshot і працюючи з Lauren Hill і N'Dambi.

Почути Сван можна буде у Києві 22 травня в Арт-клубі "44". 24 травня вокалістка виступить у Сімферополі, 25 - в Одесі, 26 - в Черкасах і 27 - в Кіровограді.

Зараз ви читаєте новину «В Україні виступить легендарна джазова співачка Мевіс Сван Пул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі