пʼятниця, 12 квітня 2013 02:37

Коли Земфіра втретє вийшла на біс, публіка вже майже розійшлась
5

Фото: Фото: vk.com/zemfiralive

Сьогодні відбувся другий концерт українського туру Земфіри на підтримку нового альбому "Жить в твоей голове".

Квитки на концерт Земфіри вже не можна було купити за місяць до концерту. У перекупників квиток можна було купити вдвічі дорожче.

Перед концертом у буфеті Київського Палацу спорту продавали пиво від 20 до 30 гривень та чай за 15 гривень, а шматок лимону коштував 5 гривень.

Концерт тривав більше двох годин. Виступ співачки почався о 19:50, завершився близько 22:30. Земфіра виконала 28 пісень.

Виступ почався з пісні "Без шансов", а завершився піснею "Не стреляйте"

Під час виконання ліричних пісень публіка вмикала ліхтарі на мобільних телефонах

Співачка порівняла Київ та Одесу з Петербургом і Москвою: "У вас Одеса як наш Пітер все самі організовують, а Київ як Москва треба працювати. Що ж, ми не проти".

Пісню "Жить в твоей голове" співачка присвятила гурту "Океан Ельзи".

Земфіра тричі виходила на біс. Останній раз коли вона вийшла в залі вже майже не було людей.

На третьому виході до неї приєднався Святослав Вакарчук і вони разом заспівали пісню Beatles "Let it be".

Після концерту Даша, яка купила квиток за 250 гривень два місяці тому розповіла про своє захоплення Земфірою:

" Пам'ятаю, як у школі ще заслуховували до дірок зперший альбом і підспівували на шкільних дискотеках пісням "Ромашки" та "Дєвочка з плеєром". Тоді Земфіра нам здавалося такою дівчиною з сусіднього двору – така хуліганка з гітарою. Але з роками починаєш по-іншому сприймати її, вона стала глибше і сама, і музика її поглибшала, кожен новий альбом, то нова сходинка. Може то так і задумано, коли тобі 12 подобаються одні пісні, а вже у 24 хочеться чогось іншого. І Земфіра своїм шанувальникам дає все, чого вони бажають на разі: чи то спокій, чи то сум, чи то позитив. Особливі почуття у мене викликає пісня "Хочешь" - валялася влітку вдома з вітрянкою, не поїхала до літнього табору  і  слухала радіо, де постійно крутили цей трек, вивчила його напам'ять. А з останнього альбому найбільше "КофеВино" подобається, є в ній щось таке душевне".

Після завершення концерту публіку, що лишилася у залі, майже силоміць випроваджували до виходу. Слухачі скандуючи "Земфіра" очікували 4-го виходу співачки на біс.

Зараз ви читаєте новину «Коли Земфіра втретє вийшла на біс, публіка вже майже розійшлась». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі