середа, 13 лютого 2013 14:04

Новий альбом Земфіри з'явиться в мережі за день до прем'єри

Новий альбом Земфіри з'явиться в мережі за день до прем'єри
Фото: zemfira.ru

Новий альбом Земфіри буде викладений в мережу за день до офіційного релізу - запис з'явиться на сервісі Яндекс.Музика 14 лютого, в той час як прем'єру нової платівки призначено на 15 лютого.

У підтримку нового альбому, який стане шостим у дискографії співачки, в п'ятницю, 15 лютого, стартує великий тур Земфіри, перший концерт якого відбудеться в Томську. Глядачі саме цього концерту стануть першими володарями довгоочікуваної платівки, більшу частину тиражу якої артистка повезе з собою в тур, щоб першими альбом змогли купити ті, хто прийде на її концерти. Гастролі охоплять 19 міст Росії, України, Латвії, Литви та Естонії.

Нову платівку Земфіра обіцяла випустити ще півтора роки тому, проте терміни кілька разів зсувалися. Назва альбому та кількість треків в ньому невідомі, проте, ймовірно, до нього увійдуть оприлюднені співачкою за останні кілька років пісні "Без шансів" і "Гроші".

Крім того, Земфіра, останній студійний альбом якої вийшов 2007-го, у цьому році випустила саундтрек до фільму Ренати Литвинової "Остання казка Рити", де представлено чотири нові пісні.

Зараз ви читаєте новину «Новий альбом Земфіри з'явиться в мережі за день до прем'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі