Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2013 17:00

"Пісня присвячується всім дівкам з гарними попами" - сольник вокаліста "Фіолету" у Києві

 

9 лютого у Києві лідер луцького гурту "Фіолет" Сергій (Колос) Мартинюк презентує перший сольний альбом "28.12.87". Альбом вийшов у День народження вокаліста 28 грудня.

"10 треків про роки, в які люди стають самими собою, визначаються з життєвими пріоритетами та візіями", - зазначає Сергій. Робота над сольником тривала 3 місяці. Він розповів Gazeta.ua, що альбом записали спільно з гітаристом "Фіолету". У сольнику менше музики, лише біт, гітара і голос.

"В записниках підзбиралося чимало пісень, які за браком часу та їх емоційного сприйняття, так і не увійшли у творчість гурту. Відтак, у паузі між закінченням всеукраїнського туру та записом нових пісень, я вирішив записати деякі з тих треків."

В альбомі є лише одна пісня, на яку Сергія надихнули дівчата. "Попа твоя" присвячується всім дівкам з гарними попами, які наповнюють наше життя сакральним змістом і жагою до нових звершень".

Музикант каже, що ідеальної попи ще не зустрів. "Це дозволяє не припиняти творчий пошук з надією, що ідеальна геометрія вигинів таки трапиться десь на Контрактовій Площі у Києві чи поруч з кіоском, де продають чебуреки біля луцького автовокзалу. Але попи достойні траплялися," - додає Сергій Мартинюк.

Фіолет існує три роки. За цей час гурт побував з концертами від Дніпропетровська до Ужгорода та виступив на десятці фестивалів, зокрема, Бандерштаті, ЗАХОДі, Республіці. Музиканти видали два студійні альбоми. У грудні музиканти презентували кліп на пісню "Зимова". Музиканти присвятили його важкохворим дітям.

Альбом "28.12.87" можна завантажити. Його ціна: 40 грн - в передпродажі, 50 грн - в день концерту.

Зараз ви читаєте новину «"Пісня присвячується всім дівкам з гарними попами" - сольник вокаліста "Фіолету" у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі