пʼятниця, 25 січня 2013 18:25

"Натанцювала за 22 роки на машину" - Вєрка Сердючка купила "Роллс Ройс" Фредді Мерк'юрі

"Натанцювала за 22 роки на машину" - Вєрка Сердючка купила "Роллс Ройс" Фредді Мерк'юрі
В Україну Данилко легендарного Роллс Ройса не привезе. Фото: ivona.bigmir.net

Нещодавно Вєрка Сердючка, він же актор Андрій Данилко, 39 років, на аукціоні у Лондоні придбав автомобіль "Роллс Ройс" , що належав британському співаку Фредді Мерк'юрі.

"Якісь примітивні люди: коли дізналися, що купила "Ролс Ройс", завалили СМС-ками, навіть ті, кого забула як звати. Пишуть: "Ни гвоздя, ни жезла твоему железному коню", "Когда покатаєшь, котенок". Ну купила машину, подумаєш. Я на аукціонах не вперше, у мене є автограф Гітлера, Едіти П'єхи, ще багато недорогих раритетних речей легендарних особистостей. Хотіла навіть якийсь музей у Києві відкрити. Але який музей у цій країні, де так чистять дороги від снігу. Навіть у мене у дворі на Хрещатику не прибирають", - скаржиться Данилко.

За автомобіль він заплатив $90 тис. На продаж його виставила 60-річна сестра Мерк'юрі Кашміра. Ціна стартувала з $15 тис.

"Отримала велике задоволення від торгів. Сиджу в палаті на ліжку і по телефону керую своїм представником. А на тому боці, у Лондоні, торгуються, кричать, мабуть матюкаються, наче на стадіоні, коли Шевченко гол забив. Трахнула всих цих мільйонерів, які там рвалі і металі на аукціоні. Сама думаю: Боже, це я колись виступала в Супруновці за каністру бензина, не знала, куди його заливати, крім миски і велосипеду, не мала нічого. І тут купила "Ролс Ройс" Фредді. Дивилася на нього по телевізору в пристройці, де від холоду шпалери в трубочку згорталися. Отакі метаморфози у житті бувають, чого і вам бажаю. Усе життя щось колекціювала. Спочатку марки. Потім пляшки, щоб здати і купити марки. Тепер натанцювала за 22 роки на машину", - вихваляється співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилко купив машину Фредді Мерк'юрі

Де збираєтесь їздити на раритетному автомобілі?

"Я права собі не купила. Ви що думали, що возитиму на "Ролс Ройсі" Білик у "Велику кишеню" за кефіром? Хочу, щоб машина залишилася в Англії, у музеї гурту "Квін", який відкривається цього літа. Музиканти групи були в шоці, вони звикли, що їх речі купують колекціонери, щоб потім хизуватися перед своїми дівчатами чи хлоп'ятами. Не все ж життя Україні щось просити, красти в інших, можна щось і подарувати. У машині залишились парфуми і серветки Мерк'юрі, їх я залишу собі".

Українці побачать легендарний "Ролс Ройс"?

Нехай купують квитки і їдуть в Англію в музей. Щоб привезти сюди, "розтаможка" машини буде коштувати стільки, що можна буде ще дві таких купити. У березні в мене буде два сольні концерти в Москві. Хочу в холі клубу "Крокус" поставити "Ролс Ройс", щоб усі могли з ним сфотографуватися. Якщо дорікатимуть, чому в Москві а не Києві, то, по-перше, де його тут ставити, а по-друге в мене вже стільки каміння кидали, що вже нічого не страшно. А Англію я люблю, вони єдині не цькували мене після "Євробачення", навіть писали у газетах, що у Сердючки вкрали перемогу. Після Москви поїду туди з концертами. По Лондону висять афіші, кажу англійцям купуйте квитки, я ж на вас потратилася, подарувала автомобіль. Потім буде тур Америкою і Австралією. Мене зараз нема в телевізорі. Органічно почуваюся тільки в сольному виступі".

Зараз ви читаєте новину «"Натанцювала за 22 роки на машину" - Вєрка Сердючка купила "Роллс Ройс" Фредді Мерк'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути