пʼятниця, 18 січня 2013 05:30

Данилко купив машину Фредді Мерк'юрі

Артист 39-річний Андрій Данилко придбав автомобіль "Роллс Ройс", який належав лідерові британського гурту "Квін" — Фредді Мерк'юрі. Машина обійшлася Данилку в $90 тис. На продаж її виставила сестра Фредді. Ціна стартувала з $15 тис.

— Ми не знаємо, навіщо Андрій купив таке авто. Він не розповідає. Може, тому, що Фредді його кумир, а може, планує в березні приїхати "Роллс Ройсом" на гастролі в Москву, — кажуть у прес-службі компанії "Мамам'юзік", яка продюсує Данилка. — Аби придбати цю машину, Вєрка Сердючка узяла участь в аукціоні. Артист активно готується до майбутнього дводенного концерту в російській столиці. Тому торгувався за лот по телефону.

Мерк'юрі користувався цією автівкою до самої смерті, до листопада 1991 року. "Роллс Ройс" успадкувала його сестра. Але вона нею не їздила. Тому на спідометрі так і залишився пробіг 100 тис. км, які набрав Фредді. Останній раз "Роллс Ройс" експлуатували 2002 року на прем'єрі мюзиклу, присвяченому співакові. Є талон техогляду міністерства транспорту Великої Британії, дійсний до лютого 2013 року.

У бардачку машини залишилася упаковка серветок, що належать Мерк'юрі. По смерті господаря сім'я співака так і не прибрала автівку.

Зараз "Роллс Ройс" у Лондоні. Андрій чекає на нього в Києві. Ходять чутки, Данилко хоче купувати квартиру в Нью-Йорку з видом на центр міста — Манхеттен. Там Фредді Мерк'юрі жив від початку 1980-х. Її ціна — $4 млн.

Зараз ви читаєте новину «Данилко купив машину Фредді Мерк'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути