вівторок, 04 вересня 2012 18:55

Мені подобається як страждає Ірочка Білик. Я їй вірю

  Ігор ПОСИПАЙКО
32 роки, телеведучий
Народився в Києві. Батько працює ­інженером у Інституті імені Євгена Патона, мати –  інженером в управлінні містобудування.
Вступив на юридичний факультет Київського інституту міжнародних відносин. Виграв кілька освітніх програм. Навчався у Великій Британії і Сполучених Штатах. Працював у англійській юридичній компанії, після помаранчевої революції перевівся до Києва. ”Кілька років пахав без вихідних. 
А потім зрозумів, що стає нудно. Якраз проводили кастинг на ведучого відбірного конкурсу Євробачення, і я пройшов”.
Робить телевізійні програми, продає їх каналам. Організовує клубні вечірки. Продюсує кількох артистів із проекту ”Україна має талант”.
У серпні в Греції одружився 
з 24-річною Анею Король, яка працює в ресторанному бізнесі
Ігор ПОСИПАЙКО 32 роки, телеведучий Народився в Києві. Батько працює ­інженером у Інституті імені Євгена Патона, мати – інженером в управлінні містобудування. Вступив на юридичний факультет Київського інституту міжнародних відносин. Виграв кілька освітніх програм. Навчався у Великій Британії і Сполучених Штатах. Працював у англійській юридичній компанії, після помаранчевої революції перевівся до Києва. ”Кілька років пахав без вихідних. А потім зрозумів, що стає нудно. Якраз проводили кастинг на ведучого відбірного конкурсу Євробачення, і я пройшов”. Робить телевізійні програми, продає їх каналам. Організовує клубні вечірки. Продюсує кількох артистів із проекту ”Україна має талант”. У серпні в Греції одружився з 24-річною Анею Король, яка працює в ресторанному бізнесі

Як досягти успіху в шоу-бізнесі – сім секретів Ігоря Посипайка

1. У шоу-бізнес треба йти, якщо хочеш палити свою енергетику. Коли такого бажання нема – не варто задовольняти своє марно­славство і забруднювати простір.

Треба мати переконання, що ти – офігенний, а не просто купувати галімі пісні, викладати мільйони, а в результаті ­нічого не отримувати.

2. Провокація – найкоротший шлях до успіху. Якщо все вдасться зробити стильно – будете Леді Ґаґою. Якщо вульгарно – Сергієм Звєревим або Миколою Басковим. Першого замовляють лише на корпоративи, бо він – як лялька. Не уявляю, щоб хтось купив квиток на його концерт. У музиці ­немає гіршого за Баскова. Кожна емоція награна і неприродна, а всі пісні позбавлені будь-якого сенсу.

3. Це міф – що дівчата потрапляють у шоу-біз через ліжко. Насправді це такий самий бізнес, як ринок акційних паперів чи вирощування картоплі. Але ризики більші. Дівчата закохуються й тікають в інші країни, народжують.

А хлопці кажуть: "Усе, більше за такі гроші працювати не будемо", хоча є контракт. Мені подобається конвеєр Юрія Нікітіна (продюсує Вєрку Сердючку, Ірину Білик, гурт NIKITA, Ольгу Горбачову – "Країна"). Він правильно козлить своїх артистів і притискає до нігтя. У контрактах чітко сказано, коли вони можуть народжувати, із ким мають право виходити на люди.

І ще його дівчата ніколи не показують своїх хлопців.

4. Треба довіритися стилістам. Якщо не довіряєте, ви – Камалія. Вона має супердорогі речі, а одягатися стильно не вміє.

5. Хай би якою зіркою ви були, все одно щодня треба піднімати свою дупу й іти пахати. Працювати в залі, у студії, зустрічатися з авторами, писати самому. У шоу-бізнесі є королі лише на годину. Прекрасний приклад Світлана Лобода – саркастична, правильно стібеться, працює над власним тілом, толково піариться. Або Олег Скрипка. У нього вже років п'ять не було альбому, після "Весни" не мав жодного мегаблокбастеру, однак на хвилі досі. Бо працює: "Країна мрій", "Вечорниці".

6. Артист буде успішний, якщо відвертий із публікою у своїх емоціях. Якщо намагається грати пристрасть, виходить фігня. Мені подобається як страждає Ірочка Білик, коли твереза. Я їй вірю.

7. Є правило: хай би що написали – усе прекрасно. Артист на одній творчості не може виїхати на високі планки. Є в нас Злата Огнєвіч – дівчинка-одуванчик. Усім розповідає тільки про творчість і не хоче жодного піару. Вона каже: "Весь той піар – фігня. Я стану зіркою просто так". Якби до її зовнішності й голосу додати якусь чорноту – вона була б справжньою зіркою вже сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Мені подобається як страждає Ірочка Білик. Я їй вірю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути