середа, 16 січня 2013 17:10

Данилко купив машину Фредді Мерк'юрі

Данилко купив машину Фредді Мерк'юрі
Фото: livejournal.ru

40-річний артист Андрій Данилко купив автомобіль "Ролс Ройс", який належав рок-зірці Фредді Мерк'юрі. Машина обійшлася Данилку в $90 тис. Стартувала з $15 тис. На продаж її виставила сестра Фредді.

"Ми не знаємо для чого Андрій купив собі таку машину. Він не розповідає. Може, тому що він є кумиром Фредді, а може збирається в березні приїхати на ній на гастролі в Москву. Щоб купити цю машину Вєрка Сердючка на рівних правах взяла участь в аукціоні. Він проходив на виставці "Автоспорт Інтернешенал" в Бірмінгемі. Оскільки Вєрка зараз активно готується до майбутнього дводенного концерту в Москві, торгувалася за лот по телефону", - кажуть Gazeta.ua в прес-службі музичної компанії "Мамамюзік".

Мерк'юрі їздив на цій машині до самої смерті, листопада 1991 року. Після неї машина належала його сестрі. Але вона на ній не їздила. Тому на спідометрі так і залишився пробіг в 100 тис км, які наїздив Фредді. Востаннє  "Роллс Ройс" експлуатувався у 2002 р на прем'єрі мюзиклу, присвяченому співаку. В автомобіля є навіть талон техогляду Міністерства транспорту Великобританії, дійсний до лютого 2013 року. А в бардачку машини навіть залишилася упаковка серветок, що належать Фредді Мерк'юрі. Після його смерті сім'я співака так його і не прибрала.

Зараз Роллс Ройс знаходиться у Лондоні. Андрій чекає на нього у Києві. Подейкують, що Данилко хоче купити квартиру в Нью-Йорку, де жив Фредді Мерк'юрі з початку 80-их. Вона коштує $4 млн.

 

Зараз ви читаєте новину «Данилко купив машину Фредді Мерк'юрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути